Следи не на:

Победници 2016

Категорија Најдобар сајт за 2016

Најдобар сајт според дизајн

Најдобар сајт за вести и информации

Најдобар забавен сајт

Најдобар спортски сајт

Најдобра фејсбук фан страна

Најдобар блог

Најдобар мобилен сајт

Најдобар корпоративен сајт

Најдобар сајт за е-трговија и огласи

Најдобар сајт за образование,наука и култура

Најдобар сајт за невладини оргранизации

Најдобар сајт за владини/државни институции

Најдобар сајт за ит и електроника

Најдобар сајт финансиски услуги,банкарство и осигурување

Најдобар сајт за туризам и угостителство

Најдобар сајт за автомобилизам

Најдобар сајт за мода и убавина

Најдобар сајт за храна и здравје