Следи не на:

Правила на пријавување

Сајтови за учество во овогодинешната манифестација покрај жири комисијата може да пријави секој интернет посетител преку формата за пријавување. За пријавување на вашите омилиени сајтови, пополнете ги потребните полиња во формата за пријавување на страната на Сајт на Годината. Откако ќе го направите тоа, на маил ќе ви стигне известување со линк, каде што ќе одберете во која категорија сакате да го номинирате сајтот.

Форма за пријавување