Сајт на годината низ годините

Прераснавме во престижна манифестација, која има за цел да ги истакне, поттикне и награди најдобрите

Сајт на годината 2020

Победник за 2020 година e Фејсбук групата Ковид19 искуства и совети

Сајт на годината 2019

Победник за 2019 година e fakulteti.mk

Сајт на годината 2018

Победник за 2018 година e grouper.mk

Сајт на годината 2017

Победник за 2017 година e lyoness.com/mk

Сајт на годината 2016

Победник за 2016 година e crnobelo.mk

Сајт на годината 2015

Победник за 2015 година e reporter.mk

Сајт на годината 2014

Победник за 2014 година e time.mk

Сајт на годината 2013

Победник за 2013 година e republika.mk

Сајт на годината 2012

Победник за 2012 година e off.net.mk

Сајт на годината 2011

Победник за 2011 година e femina.mk

Сајт на годината 2010

Победник за 2010 година e kajgana.com